Kapcsolat2020-11-23T12:56:48+00:00

Kapcsolat

Érezted már úgy…

… hogy a Pinterest hosszas böngészése, a boltokban eltöltött órák tucatjai és minden bátor kísérlet ellenére sem lett olyan a nappali, amilyennek azt megálmodtad?

Téged is a hideg kiráz a gondolattól, hogy a nyakadba vedd a várost és elkezd textíliák, függönyök, tapéták, szőnyegek után kutatni? Látod magadat, amint megpróbálsz átvergődni a pesti oldalra, parkolóhelyet keresgélsz a belvárosban, közben robog az idő és lassan indulnod kell vissza a gyerekeidért.

Ugye milyen jó lenne, ha nem kellene kimozdulnod otthonról.
Ha a design házhoz menne.

A gyomrodban érzed a tanácstalanságot, amint rájössz arra, hogy azt sem tudod kihez fordulj kire merd rábízni az otthonod felöltöztetését. Eleged van a tucat lakberendezési ötletekből, hiszen Te egy időtálló, kompromisszummentes design szeretnél, ami tükrözi a személyiségedet?
Mekkora segítség lenne, ha valaki végig fogná a kezedet és segítene a döntések előtt.

Jó hírem van: A legjobb helyen jársz!

Ambrus Barbara telefonszáma:
+36 70 247 7176

 

Szívesen visszahívlak, ha megadod a számodat

  Barbara 24 órán belül vissza fog hívni a megadott számon.

  1 Fotó 3 PROFI Ötlet Csomag

  Kapd elő a telefonodat,
  kattints 5-6 fotót az otthonod pontjáról,
  én pedig ajánlok Neked 3 profi ötletet,
  amivel feldobhatod otthonodat!
  Legyél végre büszke rá,
  mutasd meg ismerőseidnek!

  RÉSZLETEK >

  EZT KÉREM >

  Textil Varázslat Enteriőr Csomag

  Ha jelentkezel személyes tanácsadásra,
  minden figyelmem csak Rád fókuszál!
  Közösen felvázoljuk a rád jellemző,
  tökéletesen felépített, egyedi koncepciódat,
  amivel magabiztosan tudod majd
  felfrissíteni, felújítani vagy átalakítani otthonodat.

  RÉSZLETEK >

  BEJELENTKEZEM >

  Bizonytalan vagyok!
  Visszahívást kérek!

  Kérlek ne aggódj, szívesen segítek Neked!
  Nem kell mást tenned, mint beregisztrálni,
  hogy mihamarabb visszahívhassalak.
  Munkaidőben (9-17 óra)
  bármikor elérhető vagyok,
  ha kérdésed lenne: +36 70247 7176

  KÉREM >

  Fantasztikus érzés, hogy örömet okoztam nekik:

  „Őszintén mondom, nagy meglepetésül szolgált, hogy a lakástextil ilyen döbbenetes változásokat tud hozni az otthonunkban”

  N. Erika XXIl. Budafok

  „Időtálló design kaptam, már 10 éves és még mindig tetszik, nem tudok jobbat elképzelni”

  H. Szilva Xll. Farkasvölgy

  „Nagyon tetszett, hogy bele tudta illeszteni a textíliákat a meglévő stílusba, olyan mintha egy időben készült volna minden”

  Sz. Gabi lll. Csillaghegy

  „Nem sürgetett, türelmes volt és időt hagyott a döntéshez.”

  Sz. Betti Páty

  „Szerettem, hogy ő hívott és nem nekem kellett telefonálgatnom. A szerelésre mindenki hozott magával váltócipőt – én ilyet még nem is láttam. A létra alja csomagolva, hogy ne karcoljon – hihetetlen…Profi volt az egész az elejét a végéig.”

  Á. Károly Jász-Nagykun-Szolnok megye

  „Megkönnyítetted az életünket.Tudod mennyi időt spóroltál meg nekünk ezzel? Rengeteg időt, rohangálást,stresszt. Minden olyan, amilyennek lennie kell!Egyedül ezt így nem tudtuk volna megcsinálni.”

  R. Mónika Jász-Nagykun-Szolnok megye

  „Biztonságot adott, hogy végig fogtad a kezemet. Figyelembe vetted a kéréseimet, mind a design-ra, mind a költségvetésre vonatkozóan.”

  D. Zsófi Xll. Farkasvölgy

  „Tudod, hogy nélküled nem így sikerült volna! Köszönöm, hogy nem kellett kompromisszumokat kötnöm.”

  M. Erika ll. Csatárka

  Megoldottad egy speciális problémámat, amit előtted két “konkurensed” nem tudott. Macerás nyílászárók, óriási üvegfallal. Azóta is nap mint nap használjuk és műkődik. Köszönöm!

  Sz. Gabriella lll. Csillaghegy

  “Levettél a vállamról egy feldatot, futkározást, macerát. Ez egy szakma, amit én nem akarok megtanulni. Ezért hívtam tervezőt. jól döntöttem – 9 éve minden ugyanúgy van, ahogy annak idején kialakítottuk, nem változtattam semmin.”

  B. Tünde Szentendre

  „Szerettem, hogy figyelembe vetted a kéréseket, megvolt a szimpátia, a bizalmi faktor, mintha már régóta ismertük volna egymást.”

  V. Yvett Budapest

  “Nagyon régóta dolgozunk együtt. Belsőépítészként az ügyfeleimnek szoktam ajánlani Barbarát, nagy feladatot vesz le a vállamról. Borzasztóan kedves és profi. Amit ígér az úgy van. Tartja a határidőket. Az ügyfelim szeretik őt, emlékeznek rá és tovább is ajánlják ismerőseiknek. Kell ennél több?”

  Szilágyi László

  „Pont olyan jó volt veled dolgozni, mint vártam: nyugis döntés, sok lehetőségből tudtam választani. Az különösen jó volt, hogy ismerted az összes karnis lehetőséget, nem éreztem úgy, hogy nekem kell utána járnom dolgoknak! Kivitelezés: észre se vettem, és készen voltatok – tényleg.

  + Az nagyon klassz volt, hogy “beillesztetted” a lakásba a függönyt, tovább vitted a dizájnt a párnákkal meg a terítővel – klassz meglepetés is volt, amikor én már éppen kidőltem és nem bírtam volna az apróságokkal foglalkozni.”

  J. Kriszta Xll. Farkasvölgy

  “A lakberendező olyan, mint egy sminkmester. Tökéletes érzékkel állapítja meg, milyen színekkel és árnyalatokkal lehet, az előnyöket kiemelni és milyen anyaggal, formával, trükkökkel lehet az esetleges hátrányokat előnnyé kovácsolni. Mindezt nem öncélúan, hanem az én stílusomhoz igazítva. Kedves, vidám hangulatú beszélgetéseink, és Barbara alapos háttérmunkája és szakmai felkészültsége folytán olyanná alakult az enteriőr, amilyenné szerettem volna.”

  T. Orsolya l. Viziváros

  Gyakran feltett kérdések, segítek!

  Ha döntöttem, mennyi idő múlva tudunk kezdeni?2020-11-04T19:41:46+00:00

  Nem akarlak átverni: általában elég sok a munkám, de ha telefonon már beszéltünk, utána kb 2 héten belül tudunk találkozni a tanácsadásra. A pontos, tételes ajánlatokhoz is idő kell, ezt nem szabad elspórolni. Az épp aktuális leterheltségemről mindig őszintén beszélek, nem ígérgetek csak azért, hogy elcsábítsak egy új vevőt – ahogy a már folyamatban lévő megbízásaimat sosem hanyagolom el, vagy szakítom meg azért, hogy elnyerjek egy újabb felkérésért. Előfordulhat, hogy egy kicsit várnod kell, de tudd: amikor Te vagy soron, akkor csak Veled foglalkozom, és végtelen a türelmem és a kitartásom! Akkor végzünk, amikor Te azt mondod, hogy ez így készen van.

  Home staginget is vállalsz?2020-11-04T19:41:21+00:00

  Én abban tudok a legtöbbet segíteni, hogy a lakásod a te egyéniséged kifejezésévé, a te életed stílusos hátterévé váljon. 
Bár befektetők megrendelésére szoktam hosszútávon bárbeadandó vagy bemutató lakásokat „felöltöztetni”, de én alapvetően nem hiszek abban, hogy egy lakásból egy elszemélytelenített színházi díszletet kell csinálni ahhoz, hogy abba egy új tulajdonos beleszeressen. Ezért én a home staging-et kicsit másként értelmezem – a referenciáim és magazinban megjelent munkáim között találsz befektetői ingatlanokat. Tőlem ilyenekre számíthatsz.

  Meg tudod mondani előre, hogy összesen mennyibe kerül majd nekem a teljes berendezés – “tokkal vonóval”?2020-11-04T19:40:55+00:00

  Mivel óriási szórás van árban az egymással helyettesíthető kellékek között, ez elsősorban a Te ízlésedtől és igényeidtől függ majd. Amit viszont már most megígérek:

  1. Mindennek lesz alternatívája, akár soknak, akár kevésnek ítéled meg az összeget. A szépség nem csak pénz kérdése, nekem, a lakberendezőnek, kell azt tudnom, hogy mit mivel szabad helyettesíteni – és mivel nem érdemes.

  2. Minden esetben beszélünk arról, hogy milyen keret áll a rendelkezésünkre és azt hogyan tudjuk a lehető legoptimálisabban, leglátványosabban felhasználni. Hidd el, minden munkánál van „húzás”, azaz olyasmi, amit menet közben fölöslegesnek ítélünk, vagy amit lejjebb veszünk. Az én feladatom az, hogy erre olyan megoldást találjak, hogy te ne érezd ezt kompromisszumnak.

  3. És a legfontosabb: az az ár, amit megadok, az annyi lesz a végén is – se több, se kevesebb. Te meggondolhatod magad, és akkor módosítok én is, de menet közben tőlem nem kell hirtelen jött kellemetlen meglepetésekre számítanod.

  4. Tételes, pontos elszámolásokkal dolgozom: nincs „kb ennyi” vagy „kerekítsünk”. Az egyetlen faktor, amit nem tudok befolyásolni, az Euro árfolyam-változásai, de ezt is mindig jelzem előre az adott tételnél.

  Mennyi ideig tart a tervezési munka?2020-11-04T19:39:57+00:00

  A megbízás nagyságától függően 4-6 hétig tart a tervezés és az előkészítés fázisa. A kivitelezés majd ez után következik, és persze teljesen attól függ, milyen feladatokat tartalmaz. De amivel kalkulálj: a textileket, tapéták, szőnyegek a megrendelés után 2-3 hét alatt érkeznek meg, a további munkák, mint varrás, kárpitozás, kivitelezés ugyancsak 1-3 hétig is eltarthatnak. Én is utálom a csúszásokat, tudom, milyen frusztráló az, amikor valami nem akkor van készen, amikorra számítottam rá, ezért mindig inkább rászámolok a határidőkre, hogy ne okozzak csalódást.

  Mondhatok bármire NEM-et?2020-11-04T19:39:34+00:00

  Sőt! Ez a Te otthonod, rólad, hozzád kell, hogy szóljon! Ezért meg is kérlek, már most, hogy mindig szólj nekem, ha valamelyik javaslatomban nem vagy biztos, vagy egyenesen nem tetszik. Véletlenül sem bántasz meg vele, mert hidd el, rengeteg ötletem van még, és tudom, hogy bőven tudok majd olyat mutatni, amivel elégedett leszel. Te hosszú évekig fogsz majd az együtt kialakított enteriőrben élni, dolgozni – azt szeretném, hogy még 5 év múlva is boldogan gondolj vissza a közös munkánkra!

  A csomagjaimat megtalálod itt az oldalon. A tervezési megbízást minden esetben egyedileg árazom be, az ajánlatadást megelőzi egy személyes vagy online megbeszélés, ahol speciális kérdések átgondolják, hogy mire is lenne szükséged és milyen elvárásaid vannak.

  Kérhetek csak tanácsadást is tőled, kivitelezés nélkül?2020-11-04T19:39:04+00:00

  Persze, az Enteriőr Tanácsadás során akár kisebb lakberendezési kérdésekre is tudok választ adni. Például egy már majdnem kész lakásban vagy ház esetében egy-egy helyiség berendezéseinek megbeszélése vagy hiányoznak a színek, textíliák, tapéták, dekorációs elemek. Szívesen javaslok beszerzési forrásokat is.

  Igazából szép és kényelmes is az otthonom, csak valahogy már unom. Nem tudom, érdemes-e teljesen felforgatni? Vagy ez így neked „túl kis feladat” lenne?2020-11-04T19:38:37+00:00

  Dehogy is! Teljesen jól érzed: kb 7 évente a legtöbb ember (jogosan) kicsit beleun a megszokott környezetébe. Az otthonod nem csak a pihenés, de az inspiráció forrása is kell, hogy legyen, ám ahhoz, hogy ezt visszahozzuk bele, nem kell nagy felfordulást csapni! Szakszóval úgy hívjuk: redesign, amikor csak „átfűszerezzük” az ételt, azaz a lakást. Ilyenkor elég pár új „ízt” bevinni a lakásba, az én kedvenceim: színárnyalatok, minták, struktúrák, melyek megjelenhetnek tapétán, függönyön, kárpitanyagon vagy akár a szőnyegen is. És csak pár hét kell hozzá!

  Minden megbízást elvállalsz, a lakás méretétől és a rászánt kerettől függetlenül?2020-11-04T19:27:57+00:00

  Nem – de nekem soha nem az a fontos, hogy mennyi pénzt szánsz a közös munkára, hanem az, hogy megbízol-e bennem, hogy szimpatikus vagyok-e neked? Ha igen, akkor a te egyéni stílusod és az én ízlésem együtt csodát fog tenni. De ez csak akkor derül ki, ha beszélünk – igaz?

  A szép eredményhez vezető munkasorrend:

  A rossz eredményhez vezető munkasorrend:

  Go to Top