Referenciák2020-11-25T21:33:33+00:00

AMBRUS BARBARA

„Az otthonod stílusa benned van. Az én feladatom megfelelő kérdésekkel, anyagokkal, színekkel, textúrákkal, inspirációs fotókkal a felszínre hozni ezt, majd formába önteni az enteriőrben.”

„Nagyon tetszett, hogy bele tudtad illeszteni a textíliákat a meglévő stílusba, olyan mintha egy időben készült volna minden”

Gabi Bp. III. Csillaghegy

„Szerettem, hogy ő hívott és nem nekem kellett telefonálgatni. A szerelésre mindenki hozott magával váltócipőt – én ilyet még nem is láttam. A létra alja csomagolva, hogy ne karcoljon – hihetetlen…Profi volt az egész az elejét a végéig.”

Károly Jász-Nagykun-Szolnok megye

„Belsőépítészként az ügyfeleimnek szoktam ajánlani Barbarát, nagy feladatot vesz le a vállamról. Borzasztóan kedves és profi. Amit ígér az úgy van. Tartja a határidőket. Az ügyfelim szeretik őt, emlékeznek rá és tovább is ajánlják ismerőseiknek. Kell ennél több?”

Szilágyi László

Gresham Palota enteriőr design

Egy igazi nemzetközi csapatmunka részese lehettem, mint textiltervező, projekt manager.

Ambrus Barbara telefonszáma:
+36 70 247 7176

Perbál családi ház enteriőr design

A kész munkám mellett láthatod, hogy milyen volt a helység, mielőtt megterveztem stílusát
Csúsztasd az elválasztóvonalat jobbra, vagy balra és nézd meg a változást!

Páfrány utcai családi ház enteriőr design

Az elegancia és kényelem sugárzik minden kis szegletéből ennek a funkcionálisan is jól átgondolt otthonnak.

Bajcsy enteriőr design

.

„Az otthonod stílusa benned van. Az én feladatom megfelelő kérdésekkel, anyagokkal, színekkel, textúrákkal, inspirációs fotókkal a felszínre hozni ezt, majd formába önteni az enteriőrben.”

“Az otthonod stílusa benned van. Az én feladatom megfelelő kérdésekkel, anyagokkal, színekkel, textúrákkal, inspirációs fotókkal a felszínre hozni ezt, majd formába önteni az enteriőrben.”

Ambrus Barbara

Tippek & Trükkök

Harmonikus otthont teremteni bizony nem könnyű dolog, de nem is ördöngösség! Lássuk a profi tippeket!

2020 Trendek

június 21st, 2020|

A trendek, a divat nem más, mint inspiráció. Inspiráció, ami segít nekünk eligazodni a színek, a textíliák és a design világában. Egy iránymutatás, hogy hol vagyunk most és hova tartunk.

Tippek & Trükkök

Harmonikus otthont teremteni bizony nem könnyű dolog, de nem is ördöngösség! Lássuk a profi tippeket!

Szeretnél velem dolgozni?  Barbara 24 órán belül vissza fog hívni a megadott számon.

  Gyakran feltett kérdések, segítek!

  Ha döntöttem, mennyi idő múlva tudunk kezdeni?2020-11-04T19:41:46+00:00

  Nem akarlak átverni: általában elég sok a munkám, de ha telefonon már beszéltünk, utána kb 2 héten belül tudunk találkozni a tanácsadásra. A pontos, tételes ajánlatokhoz is idő kell, ezt nem szabad elspórolni. Az épp aktuális leterheltségemről mindig őszintén beszélek, nem ígérgetek csak azért, hogy elcsábítsak egy új vevőt – ahogy a már folyamatban lévő megbízásaimat sosem hanyagolom el, vagy szakítom meg azért, hogy elnyerjek egy újabb felkérésért. Előfordulhat, hogy egy kicsit várnod kell, de tudd: amikor Te vagy soron, akkor csak Veled foglalkozom, és végtelen a türelmem és a kitartásom! Akkor végzünk, amikor Te azt mondod, hogy ez így készen van.

  Home staginget is vállalsz?2020-11-04T19:41:21+00:00

  Én abban tudok a legtöbbet segíteni, hogy a lakásod a te egyéniséged kifejezésévé, a te életed stílusos hátterévé váljon. 
Bár befektetők megrendelésére szoktam hosszútávon bárbeadandó vagy bemutató lakásokat „felöltöztetni”, de én alapvetően nem hiszek abban, hogy egy lakásból egy elszemélytelenített színházi díszletet kell csinálni ahhoz, hogy abba egy új tulajdonos beleszeressen. Ezért én a home staging-et kicsit másként értelmezem – a referenciáim és magazinban megjelent munkáim között találsz befektetői ingatlanokat. Tőlem ilyenekre számíthatsz.

  Meg tudod mondani előre, hogy összesen mennyibe kerül majd nekem a teljes berendezés – “tokkal vonóval”?2020-11-04T19:40:55+00:00

  Mivel óriási szórás van árban az egymással helyettesíthető kellékek között, ez elsősorban a Te ízlésedtől és igényeidtől függ majd. Amit viszont már most megígérek:

  1. Mindennek lesz alternatívája, akár soknak, akár kevésnek ítéled meg az összeget. A szépség nem csak pénz kérdése, nekem, a lakberendezőnek, kell azt tudnom, hogy mit mivel szabad helyettesíteni – és mivel nem érdemes.

  2. Minden esetben beszélünk arról, hogy milyen keret áll a rendelkezésünkre és azt hogyan tudjuk a lehető legoptimálisabban, leglátványosabban felhasználni. Hidd el, minden munkánál van „húzás”, azaz olyasmi, amit menet közben fölöslegesnek ítélünk, vagy amit lejjebb veszünk. Az én feladatom az, hogy erre olyan megoldást találjak, hogy te ne érezd ezt kompromisszumnak.

  3. És a legfontosabb: az az ár, amit megadok, az annyi lesz a végén is – se több, se kevesebb. Te meggondolhatod magad, és akkor módosítok én is, de menet közben tőlem nem kell hirtelen jött kellemetlen meglepetésekre számítanod.

  4. Tételes, pontos elszámolásokkal dolgozom: nincs „kb ennyi” vagy „kerekítsünk”. Az egyetlen faktor, amit nem tudok befolyásolni, az Euro árfolyam-változásai, de ezt is mindig jelzem előre az adott tételnél.

  Mennyi ideig tart a tervezési munka?2020-11-04T19:39:57+00:00

  A megbízás nagyságától függően 4-6 hétig tart a tervezés és az előkészítés fázisa. A kivitelezés majd ez után következik, és persze teljesen attól függ, milyen feladatokat tartalmaz. De amivel kalkulálj: a textileket, tapéták, szőnyegek a megrendelés után 2-3 hét alatt érkeznek meg, a további munkák, mint varrás, kárpitozás, kivitelezés ugyancsak 1-3 hétig is eltarthatnak. Én is utálom a csúszásokat, tudom, milyen frusztráló az, amikor valami nem akkor van készen, amikorra számítottam rá, ezért mindig inkább rászámolok a határidőkre, hogy ne okozzak csalódást.

  Mondhatok bármire NEM-et?2020-11-04T19:39:34+00:00

  Sőt! Ez a Te otthonod, rólad, hozzád kell, hogy szóljon! Ezért meg is kérlek, már most, hogy mindig szólj nekem, ha valamelyik javaslatomban nem vagy biztos, vagy egyenesen nem tetszik. Véletlenül sem bántasz meg vele, mert hidd el, rengeteg ötletem van még, és tudom, hogy bőven tudok majd olyat mutatni, amivel elégedett leszel. Te hosszú évekig fogsz majd az együtt kialakított enteriőrben élni, dolgozni – azt szeretném, hogy még 5 év múlva is boldogan gondolj vissza a közös munkánkra!

  A csomagjaimat megtalálod itt az oldalon. A tervezési megbízást minden esetben egyedileg árazom be, az ajánlatadást megelőzi egy személyes vagy online megbeszélés, ahol speciális kérdések átgondolják, hogy mire is lenne szükséged és milyen elvárásaid vannak.

  Kérhetek csak tanácsadást is tőled, kivitelezés nélkül?2020-11-04T19:39:04+00:00

  Persze, az Enteriőr Tanácsadás során akár kisebb lakberendezési kérdésekre is tudok választ adni. Például egy már majdnem kész lakásban vagy ház esetében egy-egy helyiség berendezéseinek megbeszélése vagy hiányoznak a színek, textíliák, tapéták, dekorációs elemek. Szívesen javaslok beszerzési forrásokat is.

  Igazából szép és kényelmes is az otthonom, csak valahogy már unom. Nem tudom, érdemes-e teljesen felforgatni? Vagy ez így neked „túl kis feladat” lenne?2020-11-04T19:38:37+00:00

  Dehogy is! Teljesen jól érzed: kb 7 évente a legtöbb ember (jogosan) kicsit beleun a megszokott környezetébe. Az otthonod nem csak a pihenés, de az inspiráció forrása is kell, hogy legyen, ám ahhoz, hogy ezt visszahozzuk bele, nem kell nagy felfordulást csapni! Szakszóval úgy hívjuk: redesign, amikor csak „átfűszerezzük” az ételt, azaz a lakást. Ilyenkor elég pár új „ízt” bevinni a lakásba, az én kedvenceim: színárnyalatok, minták, struktúrák, melyek megjelenhetnek tapétán, függönyön, kárpitanyagon vagy akár a szőnyegen is. És csak pár hét kell hozzá!

  Minden megbízást elvállalsz, a lakás méretétől és a rászánt kerettől függetlenül?2020-11-04T19:27:57+00:00

  Nem – de nekem soha nem az a fontos, hogy mennyi pénzt szánsz a közös munkára, hanem az, hogy megbízol-e bennem, hogy szimpatikus vagyok-e neked? Ha igen, akkor a te egyéni stílusod és az én ízlésem együtt csodát fog tenni. De ez csak akkor derül ki, ha beszélünk – igaz?

  A szép eredményhez vezető munkasorrend:

  A rossz eredményhez vezető munkasorrend:

  Go to Top