Mivel óriási szórás van árban az egymással helyettesíthető kellékek között, ez elsősorban a Te ízlésedtől és igényeidtől függ majd. Amit viszont már most megígérek:

1. Mindennek lesz alternatívája, akár soknak, akár kevésnek ítéled meg az összeget. A szépség nem csak pénz kérdése, nekem, a lakberendezőnek, kell azt tudnom, hogy mit mivel szabad helyettesíteni – és mivel nem érdemes.

2. Minden esetben beszélünk arról, hogy milyen keret áll a rendelkezésünkre és azt hogyan tudjuk a lehető legoptimálisabban, leglátványosabban felhasználni. Hidd el, minden munkánál van „húzás”, azaz olyasmi, amit menet közben fölöslegesnek ítélünk, vagy amit lejjebb veszünk. Az én feladatom az, hogy erre olyan megoldást találjak, hogy te ne érezd ezt kompromisszumnak.

3. És a legfontosabb: az az ár, amit megadok, az annyi lesz a végén is – se több, se kevesebb. Te meggondolhatod magad, és akkor módosítok én is, de menet közben tőlem nem kell hirtelen jött kellemetlen meglepetésekre számítanod.

4. Tételes, pontos elszámolásokkal dolgozom: nincs „kb ennyi” vagy „kerekítsünk”. Az egyetlen faktor, amit nem tudok befolyásolni, az Euro árfolyam-változásai, de ezt is mindig jelzem előre az adott tételnél.